Čau lidi, potřeboval bych pomoct s výběrem her na léto :-) Nemáte nějaké rady na hry na léto? Mám Diablo 3 a to mi nestačí určitě na léto :-) Nemám ještě Battlefield 3 a přídavky a te´d má vyjít ten nový tak taky zvažuji a nebo Star Wars the Old republic.Poraďte prosím.
Poraďte mi prosím s výběrem s hrou na léto :-)
-
Stránka
z 1 -
Lulik22 14 příspěvky
Viděn před 2 dny
Zaregistrován před 1 rokem -
Ahurmen 363 příspěvky
Viděn před 12 hodinami
Zaregistrován před 4 letyNo pokud nemáš Battlefield 3 tak ho rozhodně doporučuju, už jen kvuli SP který mě poměrně bavil. Dál vyzkoušej třeba Mass Effect 3 a co se týče SWTOR tak tomu bych se asi vyhnul, ale jak chceš.
Můžeš ještě zkusit Sniper Elite V2 či nového Maxe Payneho (pokud máš konzoli) nebo si měsíc počkat na PC verzi.
Dál nevim co ti doporučit, momentálně si na nic dalšího nevzpomenu
-
Lulik22 14 příspěvky
Viděn před 2 dny
Zaregistrován před 1 rokemMass Effect 3 už jsem hrál :) SWTOR mi rika hodne lidi az se tomu vyhnu tak to asi udelam. Ikdyz je battlefield 3 docela zabugovana hra tak bych dotoho sel :) Jo konzoli mam ale max payne me moc netahne a nikdy jsem ho nehral a nemyslim si ze by vydrzela zrovna cele leto
To same se Sniper Elite V2 :) Ale díky za radu :) -
buzuluq 1 příspěvky
Viděn před 3 hodinami
Zaregistrován před 1 rokemna celé léto? To mi ani neřikej že budeš doma v kobce pařit furt :) Ale tak mohl by vydržet Skyrim, Diablo 3 .. a vubec obecně RPGčka
mě osobně drží už pár let Dota (nyní 2) a Wolfenstein : Enemy Territory
-
Lulik22 14 příspěvky
Viděn před 2 dny
Zaregistrován před 1 rokemSkyrim už jsem dohrál
Ne ne .. celé léto pařit nebudu
spíš jenom večer
já trenuju dopoledne a odpoledne a vracím se domu vecer tak kdyz nikam nepujdu uz tak neco na to leto poradneho
Jo tak to DOTA a LOLKO mi vůbec nejdou
a Wolfenstein uz jsem taky hral
-
ejda 1 příspěvky
Viděn před 10 měsíci
Zaregistrován před 12 měsíci@Lulik22 deus ex human revolution -
Lulik22 14 příspěvky
Viděn před 2 dny
Zaregistrován před 1 rokemZkusim no :) -
Lulik22 14 příspěvky
Viděn před 2 dny
Zaregistrován před 1 rokemZkusim no :) -