If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

2 miliony vyexpedovaných kusů Deus Ex

A to zatím bez Japonců.

Square pyšně oznámili, že Deus Ex: Human Revolution už celosvětově odbylo přes 2 miliony kopií, a to přitom ještě měsíc nebude k dostání v Japonsku.

Pozor, těmi 2 miliony se myslí počet vyexpedovaných kopií do herních obchodů, nikoliv ještě nutně prodaných kusů. Třeba podle srpnových údajů NPD se hry, která vyšla začátkem posledního srpnového týdne, za pár dní stihlo prodat 244 tisíc kusů v Severní Americe.

Tak jako tak jde o mimořádný úspěch, zvlášť vezmeme-li v potaz, že jde o prequel k sérii, která se na trhu naposledy objevila před osmi roky. Fanouškovské jádro příznivců Deus Exu je očividně pořád tady a za svými oblíbenými vývojáři stojí.

Doufejme, že tahle čísla Eidos Montreal povzbudí i k tomu, aby se naplno vrhnuli do vývoje Thiefa 4, který má mezi hráči podobně "kultovní" status jako série Deus Ex.

Momentálně se Deus Ex těší průměrnému skóre 89% na Metacriticu a narozdíl od her typu Warhammer 40k: Space Marine nebo Dead Island ho ani netrápí žádné zásadní potíže po vydání. Autoři už stihli také oznámit první datadisk Missing Link, který by měl vyjít v říjnu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments