If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk pro StarCraft II v roce 2012?

Naznačuje to šéf Battle.netu.

Na konferenci GDC Online v Texasu prozradil šéf Battle.netu Greg Canessa, že od prvního datadisku pro StarCraft II nás dělí zhruba 18 měsíců.

Canessa na konferenci povídal především o obtížnosti implementace nového Battle.netu a na otázku, kdy se hráči dočkají nových zásadních funkců Battle.netu, jako je například výměna replayů, veřejné projekce replayů, vylepšování profilů a další, odpověděl: „Na funkcionalitu do StarCraftu II se zaměříme v příštích 18 měsících od nynějška až do Heart of the Swarm."

StarCraft II: Heart of the Swarm bychom se tak mohli dočkat v první polovině roku 2012. Blizzard dříve na otázky o datu vydání datadisků odpovídal vyhýbavě a vždy tvrdil, že nás od každého z nich dělí minimálně rok.

Jak trefně podotýká Gamespot, datadisky pro World of WarCraft vydává Blizzard zhruba jednou za dva roky – Burning Crusade v lednu 2007, Wrath of the Lich King v listopadu 2008, Cataclysm v prosinci 2010. Dvouletý vývojový cyklus pro datadisky ke StarCraftu II by tedy nebyl žádným překvapením a dá se očekávat.

Zástupce Blizzardu odpověděl Gamespotu, že Heart of the Swarm nemá žádné pevně stanovené datum vydání. Na BlizzConu, který se bude konat na konci tohoto měsíce, také údajně nebude a hlavní fokus padne na Diablo 3 a Cataclysm. Velké odhalení zergské kampaně si tedy Blizzard nechává s největší pravděpodobností na BlizzCon v příštím roce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

StarCraft II: Heart Of The Swarm

Video Game

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments