Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Scarlett Johansson v Uncharted filmu?

Režisér už přemýšlí nad obsazením.

Film inspirovaný herní sérií Uncharted se zatím nachází ve fázi rozpracovaného scénáře, na kterém dělá David O. Russel, režisér aktuálního Fightera. Ten nyní prozradil, že roli Eleny by si mohla zahrát známá Scarlett Johansson, která se režisérovi hodně líbí. Ostatně, komu taky ne.

Druhou možností by mohla být prý Amy Adams, která se objevila právě ve Fighterovi. Ani proti ní by Russel nic nenamítal. Roli Eleny by ale mohlo ztvárnit hodně hereček. Prý je jich spousta, které by se pro Elenu hodily.

Režisér také řekl, že by ve filmu viděl moc rád Marka Wahlberga a Roberta De Nira. „Líbí se mi idea, že by vyrostli do takové filmové rodiny. Myslím, že tenhle nápad je fakt cool, ale budeme muset počkat, až bude hotový scénář," řekl Russel v rozhovoru pro Empire Online.

Komerční i kritický (sedm nominací na Oskary) úspěch aktuálního Fightera by Russelovi jistě otevřel dveře k většímu rozpočtu, který by film podle Uncharted chtě nechtě vyžadoval. Po nemastném a neslaném Princi z Persie by tak mohl být Uncharted další vysokorozpočtový film podle hry, který by mohl mít šanci zasáhnout i neherní publikum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments