If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Blizzard: Diablo III chceme stihnout letos

Co hráčům slíbil designér Rob Pardo?

Blizzard stále usiluje o to, aby vydal Diablo III ještě v letošním roce, prozradil serveru Kotaku designový viceprezident firmy Rob Pardo. A to navzdory tomu, že před několika dny Blizzard definitivně škrtl Diablo III z letošního plánu, protože pro hru nestanovil žádné cílové datum vydání.

Na udílení cen Interactive Arts and Sciences Awards se redaktor Kotaku zeptal, jestli si na svém novém počítači letos zahraje třetí díl Diabla.

"Opravdu, ale opravdu v to doufáme a je to náš cíl," odpověděl Pardo. "Přesně o tohle usilujeme. Ale víte, že nakonec dáme přednost tomu, aby byla hra hotová, na tom záleží nejvíc."

"Slíbím vám, že hru vydáme, až když bude úplně báječná. Když si budeme držet palce, třeba se to podaří ještě letos," řekl Pardo.

Novináři se ho posléze zeptali také na to, jestli nebude Diablo III pro dnešní hráče příliš jednoduché. "Diablu se vždycky dařilo rozšiřovat trh s RPG a přivést k tomuto žánru hráče, kteří s ním předtím nepřišli do styku. Je to pro kohokoliv, kdo se chce bavit na patnáct minut nebo tři hodiny," řekl Pardo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments