Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Problémový start Test Drive Unlimited 2

Hra je zasypaná bugy a vývojáři nestíhají.

Test Drive Unlimited 2 za sebou nemá zrovna nejlepší start. Někteří hráči se nemohou přihlásit na oficiální servery, jiným se zase nedaří sejmout svým avatarům sluneční brýle, hra se stále spouští v okně PC, neukládá se postup atd. - ale tím problémy rozhodně nekončí.

Frustrované hráče na oficiálních fórech zatím marně utěšuje vedoucí komunitního týmu. Hlavní prioritou podle něj samozřejmě je, aby se všichni mohli co nejdříve přihlásit na servery.

Hráči na PC prý ale mají problémy i s konektivitou multiplayerové složky hry, na čemž autoři pracují. V nejbližších hodinách by se měl objevit update, který všechno tohle odstraní a spraví i bug, kdy některým hráčům nefunguje prodejna použitých aut (odměna za předobjednávku).

Náhlé výpadky má také herní kasino a kvůli potížím museli vývojáři dočasně vypnout miniguildy Car Clubs a vestavěnou facebookovou komponentu My TDU2Life. Čímž ovšem seznam bugů nekončí: na seznamu jsou také poškozené savefily a několik poškozených modelů vozu Lancia Delta, které se prohání po ostrově Ibiza.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Test Drive Unlimited 2

PS3, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments