Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nornové z Guild Wars 2

Optimistická rasa pololidí.

Autoři onlinovky Guild Wars 2 začali nedávno detailně představovat pět jednotlivých ras ze hry. Teď došlo na oblíbené Norny, kteří se poprvé objevili v Guild Wars: Eye of the North. Jde o rasu tzv. měňavců, kteří utekli ze vzdáleného severu kvůli Ledovému drakovi a usadili se v lovištích na jihu.

Jejich nejcharakterističtějšími znaky je velikost a dovednost přeměnit se v polozvířecí formu. Nornové mají ovšem také silný etický základ a nejvíce si cení slávy a udatnosti. "Nornové se buď stanou slavnými, nebo o to budou usilovat tak dlouho, dokud nezemřou," vyvětlil hlavní scénárista hry Bobby Stein.

Svoji povahou jsou Nornové optimisté a navzdory špatné minulosti třeba narozdíl od lidí nemají pocit, že by jejich dny už byly sečteny. Zatímco spousta dalších ras teskní po svém domově, Nornové berou vystěhování na jih jako příležitost k dosažení ještě větší slávy, líčí autoři.

Ve druhém díle Guild Wars začnete při hraní za Norny v nebezpečné lokaci Wayfarer Foothills. Při putování napříč Shiverpeaks prý Nornové narazí také na rasu padlých obrů Jotunů, emancipované bývalé sluhy trpaslíků. Více už napoví nový trailer a obrázky:

Guild Wars 2 - Norn trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments