If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbor prvního traileru ze Skyrimu

Kolik scén pochází opravdu z hraní?

Nedávný plnohodnotný trailer z Elder Scrolls V: Skyrim dal vyvstat spekulacím o tom, kolik z videa je prerenderováno a jak velká část pochází přímo z hraní. Šéf marketingu Bethesdy, Pete Hines, se na toto téma vyjádřil pro server Gaming Nexus:

"Kromě záběrů se zdí pochází 100% přímo ze hry," odpověděl Hines. Redaktor se následně chtěl ujistit o tom, zda si skutečně všech těch sto procent zahrajete přímo ve hře. "No, některé scény uvidíte z trochu jiného úhlu pohledu, třeba souboje s draky budou vypadat stejně jako kterékoliv jiné souboje. Všechno uvidíte z pohledu první nebo třetí osoby, podle toho, jak si to nastavíte. A bitvy nejsou naskriptované," vysvětlil Hines.

Redaktoři serveru NowGamer si zase při své analýze traileru všimli, že hlavní hrdina bude mít asi větší rezistenci vůči ohni. Dvě stealth scény napovídají, že plížení a nepozorovaný pohyb v terénu bude ve Skyrimu dostatečně zastoupen, viz scény s lovem na jelena nebo podříznutím nepřátelské stráže pod krkem.

Zatímco v Oblivionu jste mohli soupeřit nanejvýš se třemi nebo čtyřmi protivníky naráz, už jen první video ze Skyrimu ukazuje kouzelníka obklopeného sedmi nepřáteli, což značí další posun. Objevují se tu také náznaky propracovanější šermířské techniky. Z konkrétních nepřátel se ve hře podle videa objeví obrovští pavouci, trollové oblečení do lidských kostí, vlci, yettiové, zombíci anebo příšery v brnění.

Na celý trailer s českými titulky se podívejte zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments