Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přizpůsobení tříd v Battlefield Play4Free

Oproti předchozím dílům získá na pestrosti.

Na oficiálním blogu věnovaném střílečce Battlefield: Play4Free se objevil příspěvek věnovaný herním třídám. Poté, co si zvolíte svoji hlavní třídu, budete své postavě moci vybrat ještě kvalifikaci na konkrétní vybavení, fyzický trénink, druh preferovaného boje a práci s vozidly.

Tím by nový Battlefield měl urazit tolik potřebný krok "po stránce RPG prvků" a narozdíl od předchozích dílů série dovolit hráči, aby si svoji postavu skutečně vypracoval a vytvaroval dle libosti, domnívají se vývojáři.

Že se jim to daří prý dokazuje i fakt, jak se hráči probíhající bety často hádají o úloze třídy Recon. Jedni jsou přesvědčení, že Reconové musí umět především lokalizovat a odstranit cíle na větší vzdálenosti, jiní si představují, že jde spíš o dynamičtější třídu, která hledá lokace nepřátelských týmů a snaží se mást či sabotovat jejich přesuny.

Přitom jde o úplně jinak nastavené verze jedné hráčské třídy: druhý Recon používá svůj Motion Sensor a díky bojovému tréninku obstojí v boji, zatímco odstřelovač Recon investoval do práce s puškami a operuje výhradně z dálky. Tím, že ale jde o svobodné rozhodnutí každého, získává nový Battlefield na pestrosti.

Celý příspěvek čtěte na Battlefield blogu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments