Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 s multiplayerem nebo ne?

BioWare ho nevyloučili.

Update (9.6.): Nedávná vlna spekulací o multiplayeru Mass Effect 3 nakonec vyvolala reakci i u Dr. Raye Muzyky z BioWare. "Na E3 v tomto ohlednu nic neoznamujeme, ale mohu potvrdit, že uvažujeme nad tím, jak integrovat multiplayerový zážitek do našeho portfoila," řekl pro server CVG. Jinými slovy - něco na těch spekulacích možná bude.

Původní článek: BioWare sice dříve jasně řekli, že Mass Effect 3 bude singleplayerovou záležitostí a nebude mít multiplayer, ale nikdy neříkej nikdy. Tato zpráva není zatím nijak potvrzená či vyvrácená, BioWare ji nijak nekomentují, ale podle několika neověřených zdrojů by měl být v Mass Effect 3 taktéž multiplayer.

Jedním zdrojem jsou "zprávy z Los Angeles" - mezi herními novináři v LA se už možná rozkřiklo, že ve hře bude multiplayer a tak se náznaky a šuškanda pomalu dostává z novinářských kruhů ven.

Druhým zdrojem je web Tbreak, který se odkazuje na svůj "tajný zdroj" a přinesel poměrně detailní popis toho, jak by měl multiplayer v Mass Effect 3 vypadat.

Podle Tbreak má být ve hře multiplayerová kampaň, mód Horda známý z Gears of War se spoustou map, kooperativní režim pro čtyři hráče, maximální level 60, šest různých hratelných tříd, multiplayerový obchod s vylepšeními pro zbraně a další.

Multiplayer je prý stále v rané fázi a vyžaduje ještě spousty práce. Že by i proto ten "odklad" hry na březen 2012?

Zprávu berte zatím ale s rezervou, vzhledem k tomu, že BioWare multiplayer v minulosti popřeli. Na druhou stranu ale zase v první polovině minulého roku hledali do svého týmu programátory pro multiplayer. Tak a babo raď...

E3 trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments