Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový Silent Hill s multiplayerem

Spekulace se potvrdily. Ještě tak vědět...

Hororovou sérii Silent Hill přece jenom poprvé v historii čeká multiplayer, jak se začalo spekulovat před pár měsíci. Síťovou hru by měl podle všeho podporovat nový Silent Hill: Book of Memories pro PlayStation Vita. Informaci přinesl server Gametrailers.

Silent Hill: Book of Memories byly formálně oznámeny během tiskovky Konami před E3 a mají být přímo ušité na míru nové konzoli Vita od Sony. Jediné, co jsme se o hře od producenta Toma Huletta dozvěděli, je fakt, že má být zahrnutá do Silent Hill Collection a vyjít "až trochu později", tzn. po právě vznikajícím multiplatformním Downpour.

Série Silent Hill v těchto dnech vůbec zažívá velký boom: další z řady celovečerních fimů s podtitulem Revelation už je kompletně natočený a míří do postprodukce, před pár dny byla oznámena HD Collection s přepracovaným druhým a třetím dílem ve vysokém rozlišení plus s novými voiceovery - no a letošní E3 je samozřejmě ve znaku nového Silent Hill: Downpour, které vzniká u českých vývojářů z Vatra. Část nové E3 předváděčky můžete ostatně vidět v našich videích z veletrhu.

Teď už chápete, proč toho o Book of Memories víme tak maličko? Vždyť by přes samý Silent Hill v Los Angeles nebylo ani vidět.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Book of Memories

PlayStation Vita

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments