If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak si spravit Dead Island PC

Než přijde druhý páteční patch.

Deep Silver se na svých facebookových stránkách omluvili za vydání nedodělané verzi Dead Island. "Hluboce litujeme toho, že jsme na Steam pustili nesprávnou verzi hry, a omlouváme se všem, kterým jsme způsobili komplikace."

"Patch napravující problémy pro majitele severoamerické kopie bude k dispozici okamžitě, v ostatních teritoriích bude naplno opatchovaná hra k dispozici v pátek," dušují se autoři.

Pokud byste po instalaci patche měli problémy s loadováním uložených pozic, máte si vybrat stejnou postavu, za jakou jste hráli předtím, a přes kolonku Chapter Select skočit alespoň do té kapitoly, v níž jste naposled skončili, radí autoři.

Vydavatel chce hráčům všechno vynahradit nějakým extra obsahem zdarma. Stažitelný přídavek Bloodbath to ale asi nebude - s jeho vydáním se prý i nadále počítá v placené verzi.

Fanoušci už mezitím sestavují první tipy a triky, jak na problematickou PC verzi Dead Islandu vyzrát. Pokud po spuštění hry skončíte s černou obrazovkou, měli byste vypnout všechna USB zařízení a další displeje kromě primárního monitoru.

Při pomalém frameratu stačí otevřít soubor "video.scr" ve složce My Documents\Dead Island\Out\Settings a změnit "Vsync()" na "Vsync(disable)".

Ve stejném souboru se dá změnit také rozlišení stínů, a to navýšením hodnot "ShadowMapSize(1024)" a "SpotShadowMapSize(1024)".

Ve stejné složce naleznete také soubor "audio.scr", kde se dá opravit praskající či chybějící zvuk - stačí změnit hodnotu "API("XAudio2″)" na "API("aOpenAL")".

Další tipy a triky k zabugované verzi Dead Island PC naleznete zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Island

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments