Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 minut v Čínské čtvrti z Hitmana: Absolution

Kompletní nahrávka E3 předváděčky.

Celé dva dny před začátkem E3 už tu máme kompletní nahrávku předváděčky Hitman: Absolution. Jde o misi v Čínské čtvrti, kde se hlavní hrdina prolíná davem, zabíjí nožem u kontejneru na odpadky a odtahuje mrtvá těla mezi lampiony a krabicemi plnými jablek a zelí.

Motorky a kola opřená u stěn, špinaví holubi, pouliční stánkaři smažící nudle na oleji, neonové znaky nočních klubů střežené sochami obřích draků - čínštější už tahle Čínská čtvrť prostě být nemůže.

Podle prvních dojmů zahraničních novinářů si fanoušci série ze všeho nejdřív vypnousystém Instinct, který hru sice zpřístupňuje nováčkům, ale zážitek z Hitmana podstatně umenšuje: hlavní hrdina vidí přes zdi, dopředu zná trasu pohybu svých nepřátel, snadno identifikuje svůj cíl v davu atd.

"Je něco jiného, když člověk neví, co se stane v příští vteřině - a když má za cíl vystopovat obrovský, fosforeskující červený bod, který mu hra ukazuje na mapě," napsalo IGN. Jakmile berličku odhodíte, nový Hitman vás prý ihned začne bavit.

Zlepšila se taká umělá inteligence, která spolu komunikuje a umí vás odhalit například v případě, že na sebe vezmete policejní uniformu (proč by také čínští policisté nepoznali, že mají ve svém úboru nějakého neznámého bělocha?). Jen mise v Čínské čtvrti má prý čtyři různá řešení. Dál už nechme promluvit video:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman Absolution

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments