If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení Star Wars 1313

Návštěva coruscantských gangů nyní i s videem.

LucasArts představili novou hru ze světa Hvězdných válek, nazvanou jednoduše Star Wars 1313. Žánrově půjde o third-person akční adventuru, odehrávající se v kriminálním podsvětí na planetě Coruscant - nejnebezpečnějším místu v celé galaxii.

Ačkoliv se očekávalo, že hrdinou bude Boba Fett, nakonec se ujmete jen role nejmenovaného lovce lidí. K dispozici budete mít akrobatické schopnosti, pár nadpřirozených kousků se Sílou, exotické zbraně i udělátka, bez kterých lovec lidí raději nevystrčí ani nos.

Tisková zpráva zmiňuje "doposud nikdy nevidění, temný a dospělý herní svět", v němž zažijete divokou jízdu, epickou akční adventuru i epickou plošinovku a zároveň střílečku s důrazem na krytí. Jinými slovy, Star Wars 1313 bude tak nějak všechno dohromady.

V herním pořadu Spike TV autoři mluvili o tom, že ve hře se setkáte s organizovanými gangy i lovci lidí, operujícími na vlastní pěst. Každou chvíli vás někdo bude chtít podrazit nebo zmanipulovat tak, abyste mu šli na ruku.

V jediné vteřince záběrů z hraní, která se v pořadu Spike TV mihla, se "záporňáci po kabelu spouští z jedné lodi na druhou", zatímco obě lodě míří k jakémusi obřímu portálu. Že by měl váš hrdina přitahovací hák a la Just Cause 2 nebo alespoň jezdil zaháknutý v duchu BioShock: Infinite?

Do tvorby hry je výrazněji zaangažované trikové studio ILM, které LucasArts pomáhá s motion-capturingem a rozeznáváním obličeje. Používá se tu prý stejná technologie, jako když ILM pracovali na filmovém Hulkovi ve snímku Avengers. Star Wars 1313 by měl pohánět Unreal Engine 3.

První záběry z hraní Star Wars 1313 čekejte 4. června, do té doby musíme hádat nejen o obsahu hry, ale i vývojářském studiu či cílových platformách.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars 1313

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments