Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení ArmA 2: Army of the Czech Republic

Patnáct nových misí s českými stíhačkami, pistolemi a obrněnými Pandury.

Bohemia Interactive dnes oznámili nový stažitelný datadisk ArmA 2: Army of the Czech Republic, který vyjde na podzim letošního roku a zahrne autenticky vymodelované jednoty moderní české armády.

Ty budou v datadisku vyslané do občanské válce v Bystrici, zemi, jejíž civilní obyvatelstvo stále terorizuje válečný zločinec plukovník Mijovič. Ačkoliv konflikt se již částečně podařilo urovnat a v zemi operuje několik provinčních českých rekonstrukčních týmů, rebelů zbývá stále dost.

Datadisk konkrétně nabídne obrněné transportéry Pandur II, Dingo nebo letoun L-159 Alca, zbraně od České zbrojovky a.s. včetně samopalů CZ 805 BREN a CZ Scorpion EVO nebo pistoli CZ 75 Phantom. Celkem vás čeká patnáct nových misí v singleplayerové kampaně a dva nové letní terény Bystrica a Bukovina.

"Chceme tímto datadiskem vzdát hold všem hrdinným českým vojákům, kteří po celém světě nasazují život ve službě," řekl Marek Španěl, šéf Bohemia Interactive.

ArmA 2: Army of the Czech Republic je ode dneška k předobjednání v obchodu Bohemia Interactive, na PC vyjde letos na podzim. Datadisk bude stát 199 Kč a má mít okolo 1,15GB.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

ArmA II

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments