Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Two Worlds oznámili novinku s názvem Sacrilegium

Survivor horor s upíry a skvělou grafikou.

Vývojáři Reality Pump Studios, kteří stojí za Two Worlds 2, oznámili na E3 svou novinku - Sacrilegium. Má jít o survivor horor s "moderními" upíry.

Hrdinou příběhu hry je dvacetiletá Alex z Kalifornie, kde studuje vysokou školu. Místo studií se ale zaplete do celosvětového boje proti Moroi, což je nový druh upírů, kteří nevzplanou ve slunečním světle.

Sacrilegium poběží na novém enginu GRACE 2, což je nová verze technologie, která poháněla Two Worlds 2. Reality Pump slibují "hodiny hororu jako v kině", na kterém pracuje tým "těch nejlepších profesionálů".

Hra bude mít také PC verzi s podporou 3D technologie sledující pohyb vašich očích, kterou samotné studio vyvinulo. Tato technologie umožňuje pohybovat s obrazem podle toho, jak se pohybuje vaše hlava.

Ve své tiskové zprávě tvůrci také tvrdí, že jejich hra na GRACE 2 enginu bude "vypadat ještě reálněji než fotografie". Engine jim prý umožňuje vytvářet zatím neviděné modely a prostředí.

"Po letech dělání her, které vypadají jako ze středověku, je na čase udělat akční dobrodružství ze současnosti," říkají.

Na prvních několik obrázků se můžete podívat dole.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sacrilegium

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments