Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 3 Premium je v ČR prodejním hitem

Čemu to EA Czech přičítají?

Vlastní zpráva - Ač Battlefield 3 Premium na pulty tradičních obchodů dorazí až příští středu 20. června, z počtu předobjednávek již nyní nelze přehlédnout značný zájem českých hráčů. "Nečekaný prodejní hit měsíce? Krabicová verze služby Battlefield 3 Premium," napsal obchod Xzone.

Za svých 1099 Kč dostanete kód pro aktivaci služby na internetu, v jejímž rámci obdržíte (podobně jako u Call of Duty Elite) přístup k již vydaným nebo teprve chystaným přídavkům pro Battlefield 3: Back to Karkand (videorecenze), Close Quarters (vyšlo digi.distribucí tento týden - obrázky), Armored Kill (září), Aftermath (podzim), End Game (zima 2013) a další výhody (info).

Jak si zájem o Battlefield 3 Premium vysvětlují EA Czech? Pro Eurogamer to okomentoval jejich online a komunitní manažer, Dušan Šimonovič: "Predajné úspechy Premium sú dôkazom faktu, že Battlefield 3 je aj 9 mesiacov po vydaní hra s veľkou hráčskou základňou, ktorá netrpezlivo čaká na nový obsah. Hráči evidentne oceňujú kombináciu zaujímavého cenového zvýhodnenia balíku všetkých už uvedených aj plánových DLC a celej sady ďalších väčších či menších výhod obsiahnutých v Premium. Tie sú v zásade odmenou za vernosť a dôveru od hráčov, ktorý sa rozhodli kúpiť Premium."

EA se zatím nepochlubili počtem prodaných kusů (předobjednávek) nebo aspoň kolik procent hráčů původního Battlefieldu 3 po této službě, zajišťující dlouhodobý přísun nového obsahu, sáhlo.

E3 trailer z BF3 Premium

Read this next