Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odsun PC verze Ghost Recon: Future Soldier

UbiSoft "nezklamal".

Nikoho to nepřekvapí ani nešokuje, už jsme si na to u UbiSoftu za ty roky zvykli. Na vojenskou akci, která vládne konzolovým žebříčkům prodejnosti po poslední tři týdny, si musíme počkat o něco déle.

Namísto avizovaného zítřka, 15. června, se PC konverze Ghost Recon: Future Soldier (HW nároky) objeví o dva týdny později, 29. června. Vyplynulo to z aktualizovaného release-listu distributorů, aniž by někdo upřesnil důvod.

"V PC verzi, těžící z mnoha technických vylepšení PC platformy, se můžete těšit na vylepšenou grafiku a podporu efektů DirectX 11 (vylepšené dynamické osvětlení, světelné efekty a stíny) a samozřejmě české titulky," slibuje Playman.

Jako člen elitního týmu Ghost Recon patříte mezi pár jedinců, kteří disponují silou, adaptabilitou a osobní odvahou vojáka budoucnosti. Díky svému mistrovství ve všech odvětvích boje, vybavení pro přežití a výcviku pro naprosté utajení, se vydáváte na mise, jaké žádný jiný voják nemůže zvládnout. Vaši výzbroj tvoří technika, která dnes existuje pouze v prototypech. Jste F-16 na nohách, váš výcvik vám umožňuje splnit úkol i v těch nejsložitějších bojových podmínkách na světě.

Konzolový Future Soldier si z naší květnové recenze odnesl osmičku.

Evropská reklama

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments