Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Epic Mickey 2 u nás uvede Comgad i pro PC

Dohodl se s Disney.

Po tichém vydání RPG Hra o trůny (Game of Thrones) začátkem června, které zapadlo v E3 mánii (naše recenze příští týden), a sérii neznámých budgetovek se Comgad pochlubil s novým úlovkem. Dohodl se s Disney na zařazení Epic Mickey 2: The Power of Two do svého vydavatelského plánu.

"Hra Epic Mickey: The Power of Two vyjde na podzim 2012 pro platformy PC, PS3, Xbox360, Wii a 3DS. Rozsah lokalizace bude upřesněn později," píše PR manažerka Karolína Koucká v tiskové zprávě, která také přiblížila zápletku a hlavní devizy hry:

Ve hře Disney Epic Mickey 2: The Power of Two budete hrát nejen za myšáka Mickeyho, ale poprvé i za šťastného králíka Osvalda, první disneyovskou animovanou hvězdou. Čeká vás zbrusu nové dobrodružství, ve kterém se oba představitelé vrátí do Pustin, alternativního světa plného 80 zapomenutých disneyovských postav a atrakcí.

Poprvé se však Mickey a Osvald spojí jako skuteční parťáci a vyrazí do boje se zlem ozbrojeni kouzelným štětcem, který vládne barvou i ředidlem, a dálkovým ovládáním, s jehož pomocí dokážou manipulovat s elektřinou. Disney Epic Mickey 2: The Power of Two bude první počítačovou hrou, která by se dala popsat jako "hudební". Na některých místech vás děj přivede až ke zpívání. Hudba a texty písní jsou také disneyovské a melodie a hudební nástroje budete moci měnit podle vlastního uvážení. Nakonec si budete moci vytvořit i vlastní soundtrack.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Epic Mickey 2: The Power of Two

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments