Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk pro Saints Row 3 krátce po oznámení zrušen

THQ raději tento obsah zahrnou do čtvrtého dílu.

Nestává se běžně, aby před měsícem někdo slavnostně oznámil novou hru a nyní ji zase náhle zrušil. Tento zvláštní osud dnes potkal samostatně spustitelný přídavek Enter the Dominatrix pro Saints Row: The Third, který původně měl vyjít v září.

Otočka souvisí se změnou ve vedení vydavatele THQ a vypovídá to o poměrech ve firmě, která se topí ve finančních problémech a které mnozí predikují už jen pár měsíců existence.

"Když jsem se byl na Enter The Dominatrix podívat, ohromil mě nápady a rozšířením záběru této série," vysvětluje nový prezident THQ Jason Rubin. S tvůrčím týmem ve Volitionu jsme se proto shodli, že by se jim hodilo více času a více zdrojů, aby hru mohli posunout ještě dál a vytvořit z ní něco většího.

Dominatrix proto bude zakomponován do plnohodnotného pokračování Saints Row 4, které podle oficiálního vyjádření vyjde už v příštím roce a dle úniku mělo být ještě pro PS3, X360 a PC.

Jak tam THQ vlastně chtějí přídavek zahrnout, když tématicky odlišný čtvrtý díl už je dávno rozpracovaný, není příliš jasné. Půjde snad o dvě hry v jednom balení? Nebo původně zamýšlené Saints Row 4 kvůli odloží na příští generaci a za příští velkou hru v sérii budou považovat jen zvětšený Dominatrix? Je to možné...

Video z posledního přídavku Penthouse pro Saints Row 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Saints Row: The Third

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments