If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámí 2K Czech na Gamescomu Mafia 3?

Zatím pořádají velký nábor posil.

Vlastní zpráva - Domácí fanstránka MafiaGame.cz sice již déle nefunguje, ale na jejím Twitteru se o víkendu objevila zajímavá zprávička: "Kdo chce vedet vic o novince, kterou 2K Czech a 2K Games oznami na letosnim GamesCOMu? :)"

Momentálně není úplně zřejmé, který redaktor fanstránky tam tento tweet nahodil, odkud vlastně čerpá ani jestli se nejedná jen o nějakou legraci.

2K Czech to jako vždy nechtěli nijak oficiálně komentovat a o žádném plánovaném oznámení pro srpnový veletrh v Kolíně nad Rýnem nic netuší. Načasování ohlášení čehokoli není v jejich kompetenci a nerozhoduje se o tom v Brně, nýbrž v zahraniční centrále.

Ale nebylo by příznačné, pokud by spekulovaná Mafia 3 byla oznámena právě na GamesComu - dva roky po vydání druhého dílu a pět let po představení dvojky taktéž v Německu?

Každopádně studio 2K Czech zatím pořádá velký nábor posil. Jak si všimli Mafia.Czech-Games.net, momentálně na stránkách své matky hledají 11 nových zaměstnanců na pozice jako např. vedoucí designér, programátor nástrojů, online programátor, 3D grafik prostředí, senior animátor a další. Po loňském letním propouštění se tak opět plní stavy.

"Prakticky u všech výše uvedených pozic je nutností mít zkušenosti v oblasti programování pro konzole PS3 a Xbox 360. U Game Designera je dokonce požadována znalost iOS a sociálních her.," vypíchla fansite něco, co trochu působí jako případ s Watch Dogs, které se v budoucnu pro Mafia 3 může stát vážnou konkurencí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments