Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jaká skóre si Spec Ops odnáší ze světa?

Převažují osmičky.

Dnes odpoledne vypršelo embargo na recenze nové third-person střílečky Spec Ops: The Line od Yager Development/2K. Jelikož žádný z respektovaných herních webů v ČR ještě svůj verdikt z různých důvodů nevyřkl, pojďme se podívat, jak se titulu v neokoukaném prostředí Dubaje daří ve světě.

Kolegové z britského Eurogameru dali osmičku za to, že se Spec Ops snaží o něco nového, co si zapamatujete, přestože do města postiženého písečnou bouří se vracet asi nebudete chtít. CVG rovněž udělilo 8/10 a chválí za kvalitně napsaný příběh. Osmičkou hru ocejchovali i OGN, OXM, Destructoid, GamesRadar a Polygon.

VideoGamer šel o stupínek níže se 7/10 kvůli nenaplnění vysokých ambicí a neschopnosti vybočit z davu generických stříleček. Shodně to vidí britské EDGE, nazývající Spec Ops chytrou akcí s morálními volbami, leč trpící některými problémy.

Český Eurogamer publikuje svou recenzi koncem tohoto týdne, kdy také hra na PC/PS3/X360 distribuovaná Cenegou dorazí na pulty obchodů - zatím si můžete přečíst dojmy z dema nebo si zasoutěžit o trička a plné hry.

Startovní trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Spec Ops: The Line

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments