If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patche pro Star Wars The Old Republic a Diablo 3

Obsahový update Allies.

Obsahově hutný patch 1.3 pro sci-fi onlinovku Star Wars: The Old Republic od BioWare/EA je od včerejška dostupný pro všechny její hráče. Tento Allies update přináší vylepšení jako Group Finder, Adaptive Gear, perky pro Legacy systém či Ranked Warzones. Více informací o něm naleznete zde.

K získání hodnosti Strike Team Specialist je třeba dokončit čtyři různé obsahové části (Flashpointy, Flashpointy Tier 1/Tier 2 v Hard Mode nebo operaci ve Story Mode) za jeden den, nebo osm různých obsahových částí za sedm dní. Vše samozřejmě pomocí funkce Group Finder. Hodnost Strike Team Commander si hráči naopak zaslouží za splnění čtyř různých obsahových částí za jeden den a zároveň za dokončení osmi obsahových částí za sedm dní.

Oproti tomu droboučký je čerstvý patch 1.0.3a pro Diablo 3. Stejně jako předešlý 1.03 měnil herní ekonomiku tím, že upravuje ceny oprav brnění na vyšších levelech, tento mění opotřebování různých věcí a vedle toho opravuje drobné chybky nebo zasekávání zombie medvědů v objektech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 1 more
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments