Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Signály o dalším DLC s Leviathanem do Mass Effect 3

Ukrýval je v sobě Extended Cut.

Událostí číslo jedna tento týden je bez debat rozruch okolo přídavku do Mass Effect 3. A když už se zdálo, že utichne vydáním a neurčitými náznaky od producenta Michaela Gambleho na Twitteru ohledně jejich budoucích plánů, přišlo ještě něco dalšího...

Někdo z fanoušků se pohrabal v datových souborech Extended Cut a objevil tam stopy po novém, zatím neohlášeném přídavku. Jak si všiml Eurogamer skrze oficiální fórum, konkrétně jde o nový dialog mezi postavami ze hry, který zřejmě BioWare natočili souběžně s těmi pro Extended Cut, aby si ulehčili výrobní procesy. Následující odstavec je spoilerem.

DLC se má údajně točit okolo Reapera-přeběhlíka jménem Leviathan, jeho původu a těžební stanici, kterou má pod kontrolou. Shepard tam prý bude vyslán pro záchranu jisté vědkyně, o jejímž bytí či nebytí může rozhodnout, načež najme Leviathana, aby mu jako zrádce pomohl v boji přímo proti Reaperům, jako tzv. War Asset.

Více se zřejmě dozvíme na ComicConu v San Diegu v polovině července. Mimochodem, zaznamenali jste, že po dlouhé době je v ČR opět k dispozici první díl Mass Effectu? "Pokud vám tahle klasika stále chybí v poličce, tak konečně máte šanci to rychle napravit," vypíchlo Xzone.

Ilustrační obrázek

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments