Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavné mapy do Max Payne 3 příští týden

Smaže se tak jeden z nedostatků multiplayeru.

Jak se dozvíte z připravované multiplayerové recenze Max Payne 3 od Pavla Oreškiho, základní verze nyní trpí málo mapami. Tento nedostatek však brzy padne, konkrétně příští týden (na PS3/X360), resp. 17. července (PC), pokud jste ochotni si něco připlatit.

Vyjde totiž první DLC s názvem Local Justice, které bude zpočátku stát 6 dolarů a později 8 dolarů (pro majitele Rockstar Passu zdarma). Toto cenové zvýhodnění pro časné nákupy je z důvodu nedodržení slibu vypustit tento přídavek ještě v červnu.

Balíček obsáhne novou mapu 55th Battalion HQ určenou pro všechny multiplayerové módy a pak dvě další mapy pro režimy Team Deathmatch, Deathmatch a Payne Killer. Společné mají to, že všechny se odehrávají v době po vyvrcholení původní hry.

Křoví bude dělat předmět pro rychlejší lootování, nová zbraň M4 Assault Rifle a nová frakce policie ze Sao Paulo. Vedle toho se 3. července vynoří ještě všechny DLC, které byly nabízeny k předobjednávkám: mapa Cemetery, postava klasického Maxe Payna, Silent Killer Loadout Pack, Pill Bottle Item a Deadly Force Burst (každé za 1-2 dolary).

Read this next