If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 zlevněn na 699 Kč

Rozjely se prázdninové slevy EA her.

Říká se, že kdo si počká, ten se dočká. V případě Mass Effect 3 se tento týden dočkali jak nespokojenci DLC Extended Cut (podívejte se na všechny nové konce), tak i lidé vyhlížející slevu, která přišla po pouhých čtyřech měsících.

Electronic Arts Czech dnes ve spolupráci s obchodem Xzone rozjeli prázdninové slevy většiny svých her z letošní zimy. Mass Effect 3 z původní ceny 1099 Kč spadl na 699 Kč u PC verze, resp. na 1099 Kč u konzolových verzí (z 1399 Kč), kde se rozhodně vyplatí sáhnout po sběratelské edici za shodnou cenu.

Taková sleva dosud nebyla ani na digitální distribuci, na Originu hra i v těchto chvílích pořád stojí 50 eur (1300 Kč). Připomínáme, že Xzone do Mass Effect 3 sponzorovalo češtinu, pro kterou se nyní připravuje aktualizace s texty z přídavku Extended Cut.

Z dalších slev by nebylo šlápnutím vedle ani únorové RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning rovněž na 699 Kč, ač jeho tvůrci už nejsou mezi námi. Pro konzole se pak na 1099 Kč zlevnily sporty FIFA Street, Grand Slam Tennis 2, SSX a Tiger Woods PGA Tour 13. Zvláštní je, že mezi slevami chybí Syndicate ze stejného období.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments