Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další vlna letních slev: Hra o trůny, NFS, FIFA, EURO

Strategie podle TV seriálu spadla o 60%.

Po pátečních slevách třeba Mass Effect 3 přikročili EA Czech k přecenění jiných svých her, tentokrát z loňského podzimu.

Evropský šampionát ve fotbale skončil, takže i související přídavek EURO 2012 pro FIFA 12 vzhledem k nižší atraktivitě spadl na 299 Kč (z 499 Kč), stejně co základní PC hra na 499 Kč (dříve 699 Kč), resp. konzolové verze na 699 Kč (předtím 899 Kč). Navzdory negativním hodnocením není špatným tahem ani Need for Speed: The Run v Limitované edici rovněž za pětistovku (PC), resp. sedm stovek (konzole). Aneb blíží se pokračování obou her, takže je potřeba vyprázdnit sklady.

Ze seznamu her zlevněných u Comgadu do očí trkne Hra o trůny. Že by ani ne měsíc staré RPG z původní tisícovky kleslo na 399 Kč? Po četných recenzích se známkou 5/10 i mizivému marketingu bychom se tomu vůbec nedivili. Ale bohužel se nejedná o červnové RPG, nýbrž real-time strategii z loňského podzimu s podtitulem Zrození (Genesis), dle ohlasů rovněž nepříliš povedenou a od stejných autorů z francouzského studia Cyanide.

Comgad také přecenil Tropico 4 na 299 Kč, Warhammer: Space Marine na 399 Kč, Dawn of War 2: Retribution či MX vs ATV Reflex na 299 Kč, Gothic 4 Arcania: Fall of Setarrif či Homefront na 199 Kč.

Všechny zmíněné, ale i další hry ve slevě naleznete na Xzone zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 12

Android, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Game of Thrones

PS3, Xbox 360, PC

See 2 more

Homefront

PS3, Xbox 360, PC

Need for Speed: The Run

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments