If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo 4 bude povinně vyžadovat harddisk

Minimálně s kapacitou 8 GB pro multiplayer.

Není nad to, když někdo definuje nějaká závazná pravidla a pak je sám porušuje. Ano, mluvíme o dřívější podmínce Microsoftu, že každá hra pro Xbox 360 musí běžet i na starším modelu konzole bez harddisku, což komplikovalo život mnoha vývojářům. Rád bych si poslechl jejich reakci na to, co v tomto směru předvádí se sérií Halo.

Podobně jako Halo: Reach neumožňovalo kooperativní hraní kampaně bez vlastnictví harddisku, bude se něco podobného týkat i listopadového Halo 4. Tentokrát však na to Microsoft upozornil ve větším předstihu, aby nikdo nemohl být překvapený jako minule.

"Pro optimální zážitek z multiplayeru Halo 4 vysoce doporučujeme harddisk. Některé modely Xboxu 360, jako 4GB Arcade a Core, v sobě nemají harddisk. Musíte si koupit dodatečný, pokud jste tak už neučinili," varuje oficiální stránka Xbox.com.

Microsoft pro Halo 4 radí pořídit předpřipravené USB flashky od SanDisku, které existují ve verzích 8 GB nebo 16 GB a obsahují i aktualizační software plus prostor pro uložení vašeho profilu, savy atd. Půjde použít i jiný USB disk, ale musí být nakonfigurován jako paměťová jednotka Xboxu 360.

E3 video z Halo 4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments