If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Blizzard přiznal, že po dohrání Diablo 3 není co dělat

Jak to hodlá napravit?

Možná mezi ně patříte i vy. V uplynulém měsíci a půl jste dokázali dohrát Diablo 3 i na obtížnost Inferno. Honění se za lootem vás už přestalo bavit a obchodování na aukcích za skutečné peníze neláká. Co vlastně teď s hrou podniknout dál, nabízí vám ještě něco, čím se můžete zabavit, když nejde někomu prodat? Co takhle nějaké DLC nebo datadisk?

V podobném duchu uvažuje Blizzard, který dnes ústy svého komunitního mluvčího Bashioka veřejně přiznal, že se trochu přepočítali s odhadem doby, za jakou hráče omrzí hledání nových předmětů a zabíjení bossů.

"V Diablo 3 musí být ještě něco dalšího, co hráče zaměstná a udrží při zábavě. Víme, že momentálně to tam chybí," napsal v záchvatu upřímnosti zástupce Blizzardu na oficiálním fóru. Jak to tedy hodlají řešit?

Vedle nadcházejícího updatu 1.0.4 hlavně s opravou chyb pracují na verzi 1.1, která přidá slibované PvP arény pro vzájemné boje mezi živými hráči.

"Myslím, že oba tyto patche lidi zabaví, byť nebudou tím, co by se dalo považovat za to pravé ořechové po dohrání hry. Máme v hlavě nápady na nové systémy pokroku, avšak jde o tak velkou vlastnost, kterou chceme zpracovat správně, že nám zabere hodně času až někdy po patchi 1.1," dodal Bashiok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments