Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Scéna s orálním sexem z The Secret World

Stane se z něj druhý Hot Coffee mod?

V nové onlinovce The Secret World (recenze) se můžete přidat buď k templářům, kteří jsou starobylým řádem, jenž vyznává tradici, víru a disciplínu. Nebo k tajemným iluminátům, jejichž organizace stojí hlavně na síle, nadvládě a informacích. Nebo v neposlední řadě k extremistickým drakům, kteří upřednostňují léčky, manipulaci a řád v chaosu.

Každá z těchto frakcí používá svůj vlastní způsob k otevření mysli hráče, aby se naplno uvolnil a mohl být zasvěcen do dějové zápletky. Pokud si zvolíte draky, uvidíte následující cutscénu vrcholící orálním sexem. Nezáleží přitom, jestli je vaše postava mužem nebo ženou, projde si ji ve hře úplně každý.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Protože je The Secret World ocejchován věkovým doporučením od 16 let, rozhodně nečekejte obdobu Hot Coffee modu pro Grand Theft Auto. Animace tu není prvoplánovitá, nýbrž má pro příběh svůj význam a skončí právě včas. Nicméně už jen zavření muže s ženou na hotelový pokoj, jejich usazení na postel, hezké červené šaty a kvalitní dabing ženské NPC mohou někomu bohatě stačit a posloužit ke svému účelu mnohem lépe, než kdyby cutscéna v určitý moment neskončila.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next