If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příští Batman hra má být prequelem Arkham Asylum

Ale až za dlouho.

Po šesti milionech prodaných kusů Batman: Arkham City jen za úvodní měsíc mají Rocksteady Studios pohodu, dostatek financí, času a pravděpodobně i silné slovo, ne-li právo veta ohledně budoucího projektu. O něm, ač zatím oficiálně neoznámeném, jsme se dnes odpoledne dozvěděli první drby.

Mělo by jít o příběhový předvoj Batman: Arkham Asylum, zasazený do tzv. Stříbrného věku komiksů DC Comics z 50. let minulého století. Ve hře by prý bylo odvyprávěno zrození uskupení superhrdinů Justice League of America nebo to, jak se netopýří muž poprvé potkal s Jokerem. To vše ve vysoce stylizované a barevnější podobě, odpovídající dobovým komiksům.

Alespoň to tvrdí zdroj Variety, který s touto spekulací přišel. Odhaduje, že tato nová velká hra s Batmanem nevyjde dříve než v roce 2014 a že bude určena až pro novou generaci konzolí.

Popisované dějové zasazení prý má zapadat do marketingové strategie s nedávno oznámeným filmem Justice League od Warner Bros, kteří tím sledují zviditelnění některých superhrdinů i v souvislosti s chystanou bojovkou Injustice od tvůrců Mortal Kombatu, na níž byla soustředěna veškerá pozornost na E3.

Trailer z GOTY edice Batman: Arkham City

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments