Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 4 oficiálně

Vstupenku do bety zařídí Medal of Honor.

Při naplánování série DLC do trojky až do začátku příštího roku a úspěchu služby Premium to nikdo tak brzy nečekal. Ale EA s tím zkrátka ven museli, aby zvedli zájem o jiný svůj titul, který asi potřebují dostat do vyšších čísel. Svezení něčeho na úspěšnějším bráškovi je prostě strategie, která zaručeně funguje.

Na Originu se dnes objevil reklamní pouták, ve kterém se píše, že k předobjednávce říjnového Medal of Honor: Warfighter dostanete přístup do betatestu Battlefield 4:

Ano, čtete správně - Battlefield 4. Hry, která ještě nikdy nebyla oficiálně ohlášena, ale její vznik je při 15 milionech prodaných kusů trojky a vysokých investicích do enginu asi tak podobně jistý, jako že zítra vyjde slunce. Výskyt značky "TM" u názvu signalizuje, že nejde o nějaké pracovní označení, tzn. že u hry bude jen číslovka a ne podtitul.

BF4 dosud EA pouze mlhavě naznačili tady nebo tady, mimojiné slovy, že "série Battlefield v příštích 12 měsících zažije vzrušující nový rozvoj", byť tím se asi tehdy myslelo hlavně Premium. Je pravděpodobné, že BF4 může být startovní hrou pro novou generaci konzolí v letech 2013-2014, avšak určitě nepůjde o pravidelný každoroční nový díl jako u Call of Duty.

Žádné bližší detaily nejsou známy, např. jestli tato beta bude jen pro objednávky na digitální distribuci, kdy vlastně začne, jestli to zaručuje pouze časový náskok oproti jiným programům či zda veřejnost ostrouhá. Nicméně DICE se v minulosti vyjádřili jasně, že zpřístupnění bety Battlefieldu 3 úplně pro kohokoli by už asi příště neopakovali, protože si ji mnoho lidí plete s demem, nechápou její význam (odstraňování chyb, testování zátěže atd.) a vrhá to na hru špatné světlo.

Jisté je nyní pouze to, že si za takovou vstupenku do bety Battlefield 4 pořádně připlatíte, když cena 70 dolarů za digitální (a tím pádem přes Origin levněji distribuovaný) Medal of Honor: Warfighter je o 300 Kč vyšší než za krabicovku v ČR.

Druhý MP trailer z Medal of Honor: Warfighter

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal Of Honor

PS3, Xbox 360, Nintendo GBA, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments