Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

40 minut hraní Sleeping Dogs

Běh po tržišti jak v Assassinovi a boje okoukané z Batmana.

Hltat oficiální trailery, s kterými se tým střihačů vymazloval po několik měsíců, je jedna věc, a nalít si čistého vína s nijak neupravovanými souvislými záběry přímo z hraní, je vždy něco úplně jiného. Nyní, měsíc před vydáním, se do této fáze dostala městská akce Sleeping Dogs (dříve True Crime: Hong Kong). Experti tak už jistě dokáží vydedukovat, jestli pomalu jít rozbíjet kasičku nebo zda půjde o odpad, jakého je toto asijské velkoměsto plné.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Vzhledem k preview-verzi na X360 musíte omluvit dlouhé loadování, upozorňují kolegové z Videogameru, kteří video z úvodu hry natočili a okomentovali. Převážnou většinu času v něm pobíhají po tržišti či narážejí do chodců jako v Assassins Creed, což není nic extra, nakupují oblečení, sledují četné cutscény a při plnění pár poslíčkovských úkolů především bojují na blízko proti přesile.

Tyto povedené pasáže, kterou zjevně budou nosnou částí hry, ač podle některých nedosahují kvalit série Yakuza, silně připomínají pouliční bitky z Batmana. Pří kopech, úderech a ranách v choreografii, kterou by asi pochválil i John Woo, jde využívat okolní prostředí ve svůj prospěch, např. praštit nepřítelem o budku či dřevené police, které se pak zbortí, ale když to vidíte potřetí během minuty, může se to stát monotónní.

Sleeping Dogs vyjdou 17. srpna pro PC, PS3 a X360 (od 899 Kč) - více o nich v našich E3 dojmech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sleeping Dogs

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments