Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Reakce EA na vyzrazený Battlefield 4

Dle očekávání. A jak to bylo s artworkem z vesmíru?

Nález Battlefieldu 4 přímo na Originu v sobotu ráno vyvolal solidní pozdvižení. Každý byl proto zvědav, jak na toto - zjevně selhání lidského faktoru - oficiálně zareagují Electronic Arts.

Sympatické od nich je, že se nepustili do zatloukání nebo lhaní, ostatně proti důkazům v podobě vytípané obrazovky by to ani neobstálo. Jejich reakce spočívala v očekávaném nahrazení onoho poutáku s BF4 na Originu za jiný obrázek lákající na BF3 Premiium.

A když se pak OnlySP.com na Twitteru zeptali na komentář, bylo jim z oficálního Battlefield účtu odpovězeno: "Jo, ten nepříjemný pozůstatek, na vašem místě bychom spíš sledovali oficiální Battlefield homepage pro skutečnou senzaci".

EA Czech to na žádost Eurogameru nechtěli nijak komentovat. Tím tedy haló okolo čtvrtého dílu série asi na delší dobu skončí... nicméně podívat se můžete aspoň na pěkné fanouškovské wallpapery na motivy BF3:

Na tomto místě se také pro pořádek sluší upřesnit, jako to bylo s nedávnou eventualitou přesunu série Battlefield do vesmíru (naši čistou spekulací, která mimochodem potvrdila, že se stále dějí věci jako v době SimCity kauzy :)

Grafik třetího dílu Rense de Boer dodatečně vysvětlil, že tento sci-fi interiér vytvořil jen tak na zkoušku ve svém volném čase, inspiroval se oficiálním artworkem pro Halo od Franka Capezzuto (proto to logo UNSC, viz níže) na volně šířené verzi CryEngine 3, ze které je jinak nadšený. Takže to nemá nic společného s jeho prací v EA/DICE a o dějišti Battlefield 4 tím pádem zatím nic nevíme.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments