Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dohrání Borderlands 2 trvalo 56 hodin

Plus dvanáct minut z hraní.

Pokud je některá hra enormně dlouhá, její tvůrci se s tím milerádi pochlubí dlouho dopředu. Od Call of Duty to asi do konce století neuslyšíme, ale u žánru RPG to zaznívá často a je to u něj logické.

Redaktor, který připravuje oficiální příručku ke hře s návodem a tipy, prý nahlásil Gearboxu, že mu kompletní dohrání kampaně Borderlands 2 zabralo celkem 58 hodin. A to jen za jednu postavu z přítomných pěti, zjistili Gamerszines.

Samozřejmě nelze čekat, že se na takovou hodnotu vyhoupnou i normální hráči, kteří budou hrát jen tak pro zábavu a nebudou to mít jako práci jako dotyčný redaktor, takže asi nesplní sto procent všech vedlejších úkolů nebo neuloví veškeré speciální bonusy, přesto jsou řádově desítky hodin úctyhodné.

"Hloubka hry je prostě... úžasná. A to ani do těch 58 hodin nezapočítal nový systém Badass bodů a jak to ovlivňuje každou postavu. Chceme, aby se lidé cítili, že za své peníze dostanete vysokou protihodnotu," uzavřel marketingový viceprezident tvůrců Steve Gibson. Borderlands 2 vyjde pro PC, PS3 a X360 v září.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments