If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Borderlands 2 chtějí zaujmout hráče Diablo 3

Odlišným zážitkem za různé postavy a pátou v přípravě.

Už vím, proč má Randy Pitchford vždy tak skvělou náladu. On i zbytek Gearboxu ví, že má v kapse trumf v podobě Borderlands 2. A že je nemohlo potkat nic lepšího, než aby Diablo 3 vyšlo pár měsíců před nimi. To jim perfektně nahrává, když se na jeho vlně mohou svézt a těžit z toho, že lidé nyní po dohrání díla Blizzardu chtějí něco obdobného.

"Znám spoustu lidí, kteří na sérii Borderlands oceňují to samé co na Diablo 3. A to že hru mohou pojmout jako své hobby. Nejprve si ji projít za jednu postavu, hrát určitým stylem, a naplánovat si, že příště si ji dají za jinou postavou a bude to úplně jiný zážitek," řekl Pitchford pro IGN, aby zdůraznil trvanlivost jejich titulu.

V základní, nyní už hotové verzi Borderlands 2 budou na výběr čtyři různé postavy s unikátními schopnostmi (Gunzerker, Assassin, Commando a Siren). Gearbox již pracuje na páté postavě, kterou se v prvním DLC stane Mechromancerka a všichni předobjednávající (viz speciální Xzone edice) ji obdrží zdarma.

"Na rozdíl od jiných her, kam jen obvykle přidají pár dalších misí, máme s tímto DLC hodně práce. Fakt, že s novou postavou můžete projít celou hrou, nebo ji využít pro kooperaci s někým jiným, klade vysoké nároky na správné vybalancování a komplexní design. A do budoucna máme ve hře předpřipraveno spoustu míst, kam teoreticky jdou přidat další DLC," vysvětlil šéf tvůrců Borderlands 2, které vyjdou pro všechny platformy již koncem září.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments