Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 4 zůstane věrný moderní éře

Chystá se krabicová reedice trojky s DLC.

Série Battlefield příští měsíc oslaví své kulaté narozeniny a za uplynulých deset let uspokojila 50 milionů hráčů, do čehož se zřejmě počítají i testeři MP bety. Ředitel švédského studia EA DICE proto usoudil, že by nebylo špatné k této příležitosti něco málo odkrýt o čtvrtém dílu, který je na pořadu dne od červencového vyzrazení.

"Chceme s pokračováním [BF4] zůstat ve stejném zasazení, v moderní době. Jsme přesvědčeni, že to je dobrá volba pro další díl série, pro který půjde o vhodné místo a může být velmi úspěšný," řekl Karl Troedsson na dnešní prezentaci GDC Europe, čemuž se dá rozumět tak, že ve čtvrtém dílu budeme válčit ve stejném období jako minule.

S odbočkou v podobě Bad Company prý ještě neskončili a to, že nyní nemá prioritu, neznamená, že by někdy v budoucnu nemohla vzniknout.

Některé obchody mezitím začaly nabízet Battlefield 3 Premium Edition, což by v půlce září měla být re-edice základní hry společně se všemi datadisky. Kanadská pobočka Amazonu za ní chce 70 dolarů, což je vyšší než běžná cena.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments