Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šestiměsíční plán přídavků pro Sleeping Dogs

Nedopadne ořezáním jako u Max Payne 3?

Ohlašovat záměry o budoucí podpoře dlouho dopředu se stává zjevným trendem, aby se tím dalo okatě najevo, jak velká značka se z něčeho stane, a aby se z tzv. sezónního předplatného vydělaly další peníze. Jenže ne každá hra si může dovolit to samé, co Battlefield a Call of Duty s desítkami milionů zákazníků - viz třeba dodatečně ořezaný počet DLC pro Max Payne 3, když Rockstar po zjištění nižšího odbytu namísto šesti přídavků dostane nakonec jen čtyři, v nichž bude rozprostřen původně zamýšlený obsah (nebo viz mrtvo okolo Prototype 2).

Se Sleeping Dogs si však Square Enix věří a slíbili pro ně dlouhodobou, šestiměsíční podporu novým obsahem. Zásobovat vás začnou už tento týden, kdy se společně s plnou hrou objeví Retro Triad Pack, oblečení inspirované 80. léty a srandovní kung-fu dodávka.

Další balíčky plánují na září, kdy tuto městskou akci mají obohatit nějaké vysokorychlostní závody a explozivní SWAT Pack. Jak říká šéf londýnských tvůrců Sleeping Dogs, vydání hry má být pouhým začátkem. "Chceme vytvořit obsah, který sedne hernímu stylu každého - od nových aut, přes buranskou vizáž až po další mise prodlužující příběh," řekl Lee Singleton namísto toho, aby uvedl ceny dodatků.

Startovní trailer

Read this next