If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony přivezla soutěž Nissan GT Academy i k nám

Hledá závodní talenty mezi hráči Gran Turismo.

Domácí pobočka Sony dnes oznámila, že její soutěž pro virtuální závodníky, oficiálně přichází do České republiky a na Slovensko. Dosud byla dostupná jen v USA a západní Evropě, kde se do ní zapojily miliony uživatelů PlayStation Network.

Nissan GT Academy chce i u nás objevit opravdové závodní talenty ze světa Gran Turismo. Kvalifikace budou probíhat od 1. srpna do 8. září 2012, soutěžícím musí být minimálně 18 let a vlastnit řidičský průkaz.

Závodníci se musí účastnit kvalifikačních jízd s autem Amuse NISMO 380RS Super Leggera na populárním okruhu Deep Forest Raceway a poté zaslat své nejlepší časy organizátorům. 30 nejlepších účastníků z dané země se kvalifikuje do národního finále.

30 nejrychlejších závodníků z Čech se pak utká 15. září v Praze v OC Letňany a 30 nejrychlejších závodníků ze Slovenska se utká 29. září v Bratislavě v OC Aupark. První cenou, pro jednoho výherce z Čech a jednoho ze Slovenska, je unikátní příležitost vyzkoušet si testovací jízdu opravdového závodního auta Nissan 370Z na Hungaroring v Maďarsku.

Více informací na stránce GT Academy zde. Video týkající se mezinárodní verze soutěže:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo 5

PS3

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments