Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin's Creed Utopia: budovatelská hra pro mobily

Postavte si městečko! Assassin's Creed městečko!

Ubisoft odhalil, že na iOS a Android zařízení připravují hru s názvem Assassin's Creed Utopia. Půjde o strategický simulátor odehrávající v době před Assassin's Creed 3.

Hra se odehrává v počáteční koloniální éře v Americe a hráči budou postupně odhalovat, jak Assassini ovlivňovali historii a pomáhali formovat původních třináct amerických kolonií.

Dostanete ve hře možnost vybudovat si svou vlastní kolonii ze 17. století a sledovat, jak během následujících 150 let roste. Od příchodu prvních osadníků až po revoluci.

Ve vaší kolonii budete mít také skupinu Assassinů, které můžete používat na útoky na kolonie svých kamarádů. Nebo se můžete spojit a společnými silami porazit někoho ještě silnějšího.

Utopia by podle Ubisoftu měla vyjít "v zimě". Předpokládá se ale, že hra by měla vyjít zhruba ve stejné době jako Assassin's Creed 3, který by měl být na konzole k dispozici 31. října.

Hra by ale neměla mít s AC3 příliš společného, dokonce ani přes UPlay nebudete dostávat žádné body použitelné v AC3 pro nejlepší možný konec (zdravíme Mass Effect 3). Co Utopii propojuje s Assassin's Creed 3, to je příběh. "Příběhová linka povede do AC3, protože se odehrává předtím."

Read this next