If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Killzone Trilogy s HD předělávkou jedničky pro ČR potvrzena

Už je známa cena s termínem kompilace.

Když jsme se na to Sony optali před pár týdny v době amerického oznámení, ještě neměla informace. Nyní už je má a její nový PR manažer Jakub Holý tak mohl potvrdit, že PS3 kompilace Killzone Trilogy s celou sérií, která se proslavila intenzivní atmosférou a průlomovými filmovými vizuálními efekty, oficiálně vyjde i v České republice.

Stane se tak 24. října za doporučenou maloobchodní cenu 1499 Kč. Na starší tituly se to může na první pohled jevit jako vysoká částka, ale je potřeba si uvědomit, co všechno obsahuje: Killzone 1 v nové předělávce pro PS3, Killzone 2, Killzone 3 (recenze, 8/10) plus všechny přídavky: Killzone 2 Map Pack Bundle, Steel & Titanium Pack, Flash & Thunder Pack, Napalm & Cordite Pack, Killzone 3 Map Pack Bundle / Steel Rain Map Pack, Retro Map Pack / From The Ashes Map Pack.

Následuje popisek přímo od Sony:

Série Killzone je dílem společnosti Guerrilla Games a pyšní se označením jedné z nejlepších FPS (first person shooter) stříleček všech dob. Ve třech jedinečných dobrodružstvích se postavíte ohromné síle armády Helghastů a užijete si napínavé akce, nebezpečí a množství vzrušení.

První titul ze série Killzone debutuje na platformě PS3™ a jeho děj je zasazen do éry dobývání vesmíru. Hlavní postavou je Jan Templar, kapitán společnosti Interplanetary Strategic Alliance (ISA), který se všemožně snaží odvrátit invazi Helghastů na planetu Vekta. Killzone v novém HD kabátě je přesně ta hra, která to všechno začala, a všemi třemi napínavými díly si vytvořila armádu fanoušků.

V titulech Killzone 2 a Killzone 3 pokračuje přehlídka adrenalinové zábavy a válečné brutality. Společnost ISA nejprve bojuje o ovládnutí a následně o přežití na domovské planetě Helgastů. Pokračování disponují oceněným pokrokovým bojovým režimem pro více hráčů, kde se můžete střetnout s přáteli a užít si hry úplně jiným způsobem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone 3

PS3

Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments