Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Black Ops 2 umožní na PS3 instalaci textur na HDD

Ulevíte tak Blu-ray mechanice.

Pokud máte konzoli Playstation 3 a chystáte se pořídit si Call of Duty: Black Ops 2, tvůrci hry vám doporučují, abyste si nainstalovali na pevný disk textury. Nezničíte si alespoň Blu-ray mechaniku.

"Jde o věc, kterou si hráči nějakou dobu žádali," řekl David Vonderhaar z Treyarchu na oficiálním foru. "Black Ops 2 bude mít možnost nainstalovat textury na HDD."

Ačkoli lidé v Treyarchu hráčům vysvětlovali, že instalace textur na HDD nijak nezrychlí samotnou hru, hráči jim vysvětlili, že při intenzivním hraní se musí neustále načítat data z Blu-ray mechaniky a ta se tím značně opotřebovává.

Treyarch zatím nejsou schopní říct, kolik místa na HDD textury zaberou, ale půjde prý o "dost velké množství dat". Přesné číslo zatím nechtějí říkat, protože hra ještě není úplně dokončená a velikost se tak bude měnit.

Také zatím není jasné, zda instalace textur na HDD umožní zobrazovat textury v lepším rozlišení, než když se načítají přímo z mechaniky a stejně tak není jasné, zda bude něco podobného umožňovat také Xbox 360 verze hry.

Read this next