If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co očekávají fanoušci od Dragon Age 3?

Odpovědi ohledně postavy Morrigan a větší variabilitu.

Minulý týden BioWare poměrně nečekaně ohlásili práci na dalším díle Dragon Age s názvem Dragon Age 3: Inquisition. Oznámení to bylo nečekané a z čistého nebe, i když se o tom, že v BioWare kutí trojku, mluvilo poměrně dlouho. Tvůrci nám sice moc neprozradili, co od dalšího dílu můžeme očekávat, ale německý PCGames.de dal alespoň dohromady seznam věcí, které fanoušci ve trojce chtějí mít, případně aby byly vylepšeny. Souhlasíte?

* Morrigan - V Dragon Age: Origins měla velice důležitou úlohu a dokonce měla i vlastní stahovatelný přídavek, ve kterém prošla skrze magické zrcadlo kdovíkam. Ve dvojce se vůbec neobjevila a fanoušci doufají, že se o ní něco dozvíme v Dragon Age 3.

* Flemeth - Matka Morrigan, kterou jste mohli v Dragon Age: Origins zabít, se sice ve dvojce objevila, ale pořád jde o tajemnou postavu, nad kterou se vznáší spousta otazníků. Dozvíme se o ní konečně něco víc?

* Orlais - Už bylo naznačeno, že právě v této zemi Thedasu by se měl příběh Dragon Age 3 odehrávat. O Orlais se mluví od Origin, ale nikdy jsme tuto oblast neměli možnost vidět, i když jsme po cestě potkali několik postav, kteří z Orlais pocházejí. V hlavním městě Val Royeaux je ústřední Kostel Thedasu, a když se hra jmenuje "Inkvizice"...

* Lepší možnosti vylepšování postav - Jednička byla co se týče flexibility tvorby vaší postavy vynikající, Dragon Age 2 byl krok zpátky. Fanoušci doufají, že se tvůrci vrátí spíše k systému z Dragon Age: Origins.

* Level design - Víte, nač si fanoušci nejvíce stěžují u Dragon Age 2? Pusté prostředí, které se navíc neustále opakovalo a stejné oblasti byly v příběhu využívány několikrát.

* Možnost taktických soubojů - Jistě, něco bylo i v Dragon Age 2, ale vzpomínáte si na PC verzi Dragon Age: Origins? Tam jste měli možnost přesunout pohled na souboje z výšky a úkolovat své parťáky a svou postavu téměř tah po tahu. To bylo teprve něco!

* Soundtrack - Hlavně ať hudbu zase dělá Inon Zur, který doprovázel jedničku i dvojku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age II

PS3, Xbox 360, PC

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments