Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak má fungovat ochrana Far Cry 3 PC?

Naštěstí už nic nestandardního + potvrzení neodkladu.

V návaznosti na včerejší zveřejnění minimálních a doporučených HW nároků nám dnes přišla od UbiSoftu doplňující tisková zpráva. Jejím účelem je především uklidnění hráčů, kteří mají obavy po agresivním DRM ve starších hrách od této firmy.

Far Cry 3 pro PC bude vyžadovat jednorázovou aktivaci přes systém Uplay. K tomu samozřejmě potřebujete připojení k internetu.

Jakmile bude hra aktivovaná, máte na výběr. Buď zůstat online a využít sociální funkce v singleplayeru nebo multiplayeru (Friends, Party, Chat...). Nebo přepnout do Offline režimu pro hraní singleplayeru bez připojení na internet, jak je běžné u většiny jiných titulů.

UbiSoft také dnes výslovně potvrdil, že Far Cry 3 v Evropě vyjde ve stejný den jako konzoloví bratříčci, tzn. 29. listopadu, což vypadá, jako by to tentokrát chtěl výjimečně dodržet. Ale uvěříme tomu, až budeme mít krabici v ruce.

Rovněž upřesnil, že notebookové verze grafických karet nejsou hrou podporovány, a že jedinými kartami, které Far Cry 3 spustí, jsou ty včera vypsané. Na Xzone nabízí v Insane edici a The Lost Expeditions Edici řadu bonusů.

Read this next