Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co všechno bude součástí zombie módu v Black Ops 2

Call of Duty v otevřeném světě? Ano!

Treyarch nějakou dobu ukazoval obrázky a videa ze zombie módu v Black Ops 2, ale už konečně také řekli několik konkrétních detailů. Například to, že v zombie módu se Call of Duty promění zcela nečekaně ve hru s otevřeným světěm.

Budou celkem tři zombie módy:

Tranzit bude obsahovat "obrovský otevřený svět, který je podstatně větší, než cokoli, co kdy v Treyarch vytvořili". Tento mód můžete hrát sami nebo v kooperaci ve čtyřech.

V Survival se dostanete do jedné z oblastí Tranzitu a budete se snažit co nejdéle přežít, zatímco na vás budou útočit hordy zombíků. V průběhu toho sbíráte různé bonusy. Opět jej půjde hrát sólo nebo v kooperaci ve čtyřech.

Mód Grief je novinka pro až osm hráčů. Dva týmy po čtyřech jsou vhozeni do světa Tranzitu a ten tým, který přežije nejdéle, vyhrává. Hráči se nemohou zabíjet mezi sebou, ale mohou si vzájemně škodit - například nalákat hordy zombíků na nepřátelský tým.

Hrát můžete za čtyři různé postavy, z nichž jedna je žena. Pokud se ptáte, zda budete moct likvidovat zombíky pomocí těch futuristických zbraní z klasické kampaně Black Ops 2, pak je odpověď samozřejmě kladná. Zombie mód dokonce umožní craftování - skládání předmětů z věcí, které v tom otevřeném světě najdete.

Read this next