Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznamy všech prezentací 3. dne Eurogamer Expo

Splinter Cell: Blacklist, GRID 2, Remember Me a Crytek.

Většinu přednášek předních světových vývojářů a osobností herní scény, které vystoupí od čtvrtka do neděle na výstavišti Earl's Court v Londýně na největším britském veletrhu Eurogamer Expo pro 50 tisíc hráčů, budete moci sledovat, aniž byste v nevlídném počasí museli vytáhnout paty z domova.

Živý přenos z přednášky Splinter Cell: Blacklist

Watch on YouTube

Živý přenos z přednášky GRID 2

Watch on YouTube

Živý přenos z přednášky Warface

Watch on YouTube

Živý přenos z přednášky Remember Me

Watch on YouTube

Český Eurogamer tyto prezentace nejočekávanějších her (představení jejich nových vlastností, náhlédnutí pod pokličku vývoje i různé světové premiéry) poprvé živě vysílá. Máte tak jedinečnou šanci zažít to samé, co jinak absolvují pouze VIP novináři za zavřenými dveřmi například na E3. Přímý přenos z Londýna najdete vždy na této stránce.

V 14:30 odstartuje blok živého vysílání přednáška tvůrce Splinter Cell: Blacklist z pobočky UbiSoftu v Torontu, na níž jsme stáli v Los Angeles ukrutnou frontu. Pak bychom se v 16:30 měli dozvědět od Codemasters spoustu novinek o nedávno odhalených závodech GRID 2, hodinu poté od 17:30 ukáže ambiciozní Free-2-Play vojenskou střílečku Warface zástupce Cryteku a v 18:30 by mohla zaujmout futuristická akce Remember Me od Francouze z firmy DONTNOD.

Poslední den Eurogamer Expo, v neděli 30. září, bude pódium od 13:00 patřit slavnému Peteru Molyneuxovi a jeho originálnímu projektu Curiosity. Čekatelé na novou Laru Croft by měli naladit stream v 14:30 díky povídání dua z Crystal Dynamics o Tomb Raiderovi. A vše završí premiérové ukázání HD předělávky Abe's Oddysee v 16:00 následované prezentací Ninja Theory o DMC: Devil May Cry v 17:00.

Jak vidno, program přednášek je opravdu našlápnutý a s živým vysíláním Eurogameru budete přímo u toho. Tak jako vyslaní reportéři Honza Doskočil a Miloš Bohoněk, kteří navíc slibují textové zápisky ze zbylých přednášek (Hideo Kojima, Rome: Total War 2, Company of Heroes 2, Black Ops 2, Dishonored), u nichž dotyční nesouhlasili se streamováním (o plánech našeho pokrytí v podcastu).

Těšíte se na Expo s mraky hratelných verzí pro veřejnost stejně jako my? Máte nějaké otázky na vývojáře, které jim chcete naším prostřednictvím položit...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

GRID 2

PS3, Xbox 360, PC

Splinter Cell: Blacklist

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments