Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam přednášek Petera Molyneuxe a o Tomb Raider

4. den Expa o mobilní hře s krychlí a návratu Lary Croft.

Většinu přednášek předních světových vývojářů a osobností herní scény, které vystoupí od čtvrtka do neděle na výstavišti Earl's Court v Londýně na největším britském veletrhu Eurogamer Expo pro 50 tisíc hráčů, budete moci sledovat, aniž byste v nevlídném počasí museli vytáhnout paty z domova.

Živý přenos z přednáškyPetera Molyneuxe o jeho Curiosity:

Watch on YouTube

Živý přenos z přednášky o Tomb Raider:

Watch on YouTube

Český Eurogamer tyto prezentace nejočekávanějších her (představení jejich nových vlastností, náhlédnutí pod pokličku vývoje i různé světové premiéry) poprvé živě vysílá. Máte tak jedinečnou šanci zažít to samé, co jinak absolvují pouze VIP novináři za zavřenými dveřmi například na E3. Přímý přenos z Londýna najdete vždy na této stránce.

Poslední den Eurogamer Expo, v neděli 30. září, bude pódium od 13:00 patřit slavnému Peteru Molyneuxovi a jeho originálnímu projektu Curiosity. Čekatelé na novou Laru Croft by měli naladit stream v 14:30 díky povídání dua z Crystal Dynamics o Tomb Raiderovi. A vše završí premiérové ukázání HD předělávky Abe's Oddysee v 16:00 následované prezentací Ninja Theory o DMC: Devil May Cry v 17:00.

Jak vidno, program přednášek je opravdu našlápnutý a s živým vysíláním Eurogameru budete přímo u toho. Tak jako vyslaní reportéři Honza Doskočil a Miloš Bohoněk, kteří navíc slibují textové zápisky ze zbylých přednášek (Hideo Kojima, Rome: Total War 2, Company of Heroes 2, Black Ops 2, Dishonored), u nichž dotyční nesouhlasili se streamováním (o plánech našeho pokrytí v podcastu).

Těšíte se na Expo s mraky hratelných verzí pro veřejnost stejně jako my? Máte nějaké otázky na vývojáře, které jim chcete naším prostřednictvím položit...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Curiosity

Android, iOS, PC

Awaiting cover image

Tomb Raider

PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments