Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Organizátor veletrhu ForGames je spokojen

Příští ročník je jistý.

Vlastní zpráva - Jak asi víte například z reportáže, koncem minulého týdne se v pražských Letňanech uskutečnil 1. ročník nového herního veletrhu ForGames.

Přesný počet jeho návštěvníků se pravděpodobně nikdy nedozvíme, protože technicky nejde rozlišit, kdo z nich přijel na místo čistě kvůli hrám a kdo dorazil především na souběžně konané známější veletrhy v rozlehlejších vedlejších halách a jen k herním expozicím zabloudil, jak naznačovaly některé fotky důchodců s kočárky. Nicméně z dosavadních ohlasů většiny vystavovatelů z řad distributorů vyplývá, že akce určitě splnila svůj účel a že nedostatkem lidí nijak netrpěla.

Eurogameru poskytla vyjádření Hana Kovářová, manažerka veletrhu z organizující společnosti ABF: "Z našeho pohledu první ročník veletrhu For Games splnil naše očekávání. Ale máme před sebou pořádný kus práce, aby následující ročníky byly stále lepší a lepší a For Games se stal tak srovnatelným s jinými veletrhy mimo republiku, samozřejmě v poměru našich měřítek. První ročník je pro nás prostě výzvou a doufám, že nejen pro nás, ale i pro další možné vystavovatele."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments