If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Třetí DLC Khyber Strike pro Ghost Recon: Future Soldier

Nový režim Takeover a moskevské metro.

Ubisoft oznámil třetí přídavný balíček pro vojenskou týmovou akci Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. DLC Khyber Strike bude obsahovat tři nové multiplayerové mapy, nový multiplayerový mód s názvem Takeover, novou mapu pro Guerrilla co-op mód, nové achievementy a zvýšení level capu +10. DLC bude k dispozici od 9. října pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Těmi MP mapami budou Switchback (jen pár kroků od hlavní silnice se nachází bludiště starobylých budov a úzkých uliček, které jsou ideálním místem pro smrtelné pasti), Palace (není čas na rozmyšlenou, co kdysi bylo muzeum ukazující slávu minulosti, je nyní bojiště s masivním nádvořím v srdci) a Transit (moskevské metro je určeno pro blízký boj, který bude probíhat mezi vlaky).

Nový multiplayerový mód Takeover má být podobný klasickému deathmatchi, získáváte body za zneškodnění vašich nepřátel. Získejte převahu tím, že ukořistíte nepřátelské cíle a zabraňte protivníkům získat stejnou výhodu. Vyberte, zda chcete rozdělit svůj tým k obraně a útoku součastně, nebo přesunout se ve skupině a přemoci svého nepřítele. Vyhrává tým s nejvyšším počtem bodů.

Mapa Guerrilla módu (4 hráči online, 2 ve split screen) bude o mírumilovné vesnici, která se náhle proměnila v bojiště a ten zuří hlavně kolem autobusového nádraží. Ideální mapa pro odstřelovače ve spleti dlouhých uliček a rychlé přestřelky v blízkosti čerpací stanice.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments