Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pět DLC Assassins Creed 3 s kampaní zlého George Washingtona

Potvrzení od UbiSoftu, o čem a kdy budou.

UbiSoft promptně zareagoval na včerejší únik od Sony a přiblížil, o čem že budou ty slibované přídavky pro Assassins Creed 3.

Překvapivě půjde o zbrusu novou singleplayerovou kampaň nazvanou "Tyranie krále Washingtona", rozkouskovanou do tří postupně vypouštěných přídavků či chcete-li epizod. Píše se rok 1783 a musíte svrhnout George Washingtona, největšího hrdinu revoluce, který však podlehl kouzlu neomezené moc a jeho panování nenechá nikoho na pokoji. Connor proto musí jeho teror jednou provždy ukončit, přestože pro něj byl kdysi přítelem, aby opět osvobodil prostý lid.

Říkáte si i po shlédnutí ilustračního artworku, že tady něco neklape, že George Washington nebyl ve skutečnosti žádný zloun? Máte pravdu, ale tvůrci pro to hned mají vysvětlení: "Historie je naším hřištěm a zatímco v základní hře si rádi pohráváme s historickými fakty a konsekvencemi, v těchto DLC se od toho pro změnu odprostíme a pokusíme se odvyprávět alternativní výklad historie, co by se teoreticky mohlo stát".

Ty zbylé dva přídavky přinesou další multiplayerové mapy či postavy. Season Pass, s nímž získáte nárok na veškerý zmiňovaný obsah, bude stát 2400 Microsoft bodů nebo 30 dolarů nebo 24 liber. Všech pět DLC bude přitom rozprozstřeno do období půl roku, ale majitelé Season Passu dostanou každé DLC o týden dříve oproti zbytku světa, který si je pořídí separátně (za zatím neupřesněnou cenu).

Důležité je ale připomenout, že tohle není ten hodinový exkluzivní obsah, který mají slíbený majitelé PS3. Všech pět DLC včetně Tyranie krále Washingtona obdrží hráči na všech platformách - PC, X360, PS3 i Wii U.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments